Friss gyümölcslé az igazi

Mi a különbség a bolti és az otthon készített ivólevek között? Aki egyszer kóstolta a friss zöldség és gyümölcs valódi ízét, nem nagyon fog többé a dobozosra vágyni. (x)

Sok helyen kapható már gyümölcslé - kávézókban, teázókban isteni készítményeket szolgálnak fel, melyek laktatóak, tartalmasak és egészségesek is. A kérdés azonban pontosan az, hogy miből készülnek, hígítják-e őket, vagy esetleg még tartósítószert is tesznek bele?

Napjainkban divatnak számít, ha az egészségről és az egészséges életmódról beszélünk. Kicsit elcsépelten is hangzik, hogy egészség és egészséges életmód, de valljuk be, van ennél fontosabb? Ne csak akkor értékeljük az egészségünket, ha betegek vagyunk.

Vitaminok, táplálékkiegészítők, életmódtanácsok, receptek, fogyókúraötletek segítik a döntést. És persze ott vannak a klasszikus értelemben vett gyümölcsök és zöldségek.

Ezekből pedig sokat kellene megenni, hogy a megfelelő vitamin- és táplálékmennyiséget bejuttassuk a szervezetbe: 4 almát, 3 répát, 1 zellert és 1 céklát meg tudnál enni minden nap? Vagy ennek megfelelő mennyiségű más zöldséget, gyümölcsöt?

A dolog lényege egy profi JUICER.

Préselj minden nap, hogy visszakapd a zöldség- és gyümölcsfogyasztás élvezetét. Nem kell rágcsálnod egész nap, csak préselni, és kész vagy a reggeli indulásra! Olyan zöldségeket is préselhetsz, amelyeket azelőtt nem ettél - mint például a cékla vagy a répa - , mert túl macerás volt, és túl hosszú időbe telt megenni.

Nézd meg, milyen zöldségeket és gyümölcsöket lehet még préselni!

Lájkoljatok minket a facebookon!

(x)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Húsvéti krémes sütemények

Húsvéti krémes süteményeket szeretnétek az ünnepi asztalra? Itt vagyunk mi, hogy 11 szemkápráztató sütivel gyarapítsuk a recepttáraitokat.

A legízesebb húsvéti töltelékek

A húsvéti töltelék elmaradhatatlan része az ünnepi felhozatalnak: a sonka mellett például kiválóan mutat majd a kedvenc ízeinkkel (és persze tojással) telepakolt felfújt.