Főzőversenyezz az Etyeki Pikniken!

Újra megrendezésre kerül az Etyeki Piknik főzőversenye a lecsó és a rozé főszereplésével. A NoSalty csapata tavaly remekül érezte magát. Nevezzetek be ti is!

A NoSalty csapata tavaly részt vett az Etyeki Pikniken – ekkor a legfranciásabb lecsó címét sikerült bezsebelnünk. A Budapesttől mintegy 30 kilométerre elhelyezkedő Etyeken idén is mindenkit főzőversenyre invitálnak a szervezők. A június 7-8-i eseményen bárki megvillogtathatja főzőtehetségét a szabad tűzön készült ételek világában, a jól sikerült végeredményt pedig a térség kiváló rozé boraival öblítheti le.

Tavalyi lecsónk

A családias hangulatú rendezvényen borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny és KultúrFelhő gyerekliget várja a látogatókat. Lesz malacsütés parázson, kapros-túrós lepény, a legüdítőbb fröccsök, és minden, mi szem szájnak ingere. Az etyeki újhegyi és szépvölgyi borászok nagyszerű vendégborászokat hívtak a Kárpát Medence egész területéről, a zenei programról pedig olyan zenészek gondoskodnak majd, mint Szabó Balázs Bandája valamint Csemer Boglárka Boggie.

A fergeteges hangulat tehát garantált, így mindenkinek ajánljuk a részvételt. A jelentkezéssel viszont igyekezni kell, ugyanis a főzőversenyre még péntekig, május 30-ig lehet benevezni. További információkat itt találtok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Sós sütemények karácsonyra

A sós sütemények különlegesebbé teszik az ünnepi menüt, kiváló alternatívát nyújtva az édességek mellett. Kényeztesd te is családodat saját készítésű sós ínyencségekkel ezen a karácsonyon!

Nosalty

További cikkek