Főzőversenyezz az Etyeki Pikniken!

Újra megrendezésre kerül az Etyeki Piknik főzőversenye a lecsó és a rozé főszereplésével. A NoSalty csapata tavaly remekül érezte magát. Nevezzetek be ti is!

A NoSalty csapata tavaly részt vett az Etyeki Pikniken – ekkor a legfranciásabb lecsó címét sikerült bezsebelnünk. A Budapesttől mintegy 30 kilométerre elhelyezkedő Etyeken idén is mindenkit főzőversenyre invitálnak a szervezők. A június 7-8-i eseményen bárki megvillogtathatja főzőtehetségét a szabad tűzön készült ételek világában, a jól sikerült végeredményt pedig a térség kiváló rozé boraival öblítheti le.

Tavalyi lecsónk

A családias hangulatú rendezvényen borkóstolók, gasztronómiai különlegességek, kézműves kiállítás és vásár, főzőverseny és KultúrFelhő gyerekliget várja a látogatókat. Lesz malacsütés parázson, kapros-túrós lepény, a legüdítőbb fröccsök, és minden, mi szem szájnak ingere. Az etyeki újhegyi és szépvölgyi borászok nagyszerű vendégborászokat hívtak a Kárpát Medence egész területéről, a zenei programról pedig olyan zenészek gondoskodnak majd, mint Szabó Balázs Bandája valamint Csemer Boglárka Boggie.

A fergeteges hangulat tehát garantált, így mindenkinek ajánljuk a részvételt. A jelentkezéssel viszont igyekezni kell, ugyanis a főzőversenyre még péntekig, május 30-ig lehet benevezni. További információkat itt találtok.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek