FONTOS, MIT ESZEL – A ZÖLDEBB KONYHÁÉRT

Aki szereti a hasát, annak eddig se volt mindegy, mi kerül a tányérra. Itt nem ér véget a történet: legtöbbünknek az íz mellett számít, hogy a környezetünket se terhelje. (x)

Élj környezettudatosan a hétköznapokban!

Az odafigyelés nem nehéz!

A környezettudatos fogyasztás apróságokon múlik! Például egy hónapban több liter vizet spórolunk azzal, ha a hűtőben hűtjük le – a csap hosszas folyatását kiváltva. Egy szatyor pedig, amit folyton magunkkal viszünk ahelyett, hogy minden vásárláskor újat vennénk, a pénztárcánk mellett a természetet is kíméli. Minimális erőfeszítéssel, de annál nagyobb haszonnal jár, ha használt étolajat összegyűjtjük és leadjuk a kijelölt helyeken: így nem szennyezi az ivóvizet.

A Vénusz törekvései

A Vénusznál törekednek arra, hogy környezettudatos választást kínáljanak vásárlóink számára. ISCC PLUS logóval ellátott termékeikről nemzetközi tanúsítvány igazolja, hogy az előállításukhoz szükséges alapanyag mennyiségét fenntartható gazdálkodásokból szerzik be. Ezzel járulnak hozzá, hogy konyhátok még egy kicsit zöldebb legyen!

A Vénusznál hisznek abban, hogy közösen sokat tehetünk a jövő generációiért! További hasznos tippekért látogass a Vénusz weboldalára, ahol részletesen megtekintheted fenntarthatósági törekvéseit. Figyeljünk együtt a környezetre!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

10 csodás köret újkrumpliból

Végre fogyaszthatunk friss és zsenge újburgonyát, melyből rengeteg fantasztikus ételt készíthetünk. De először egy jó krumpliköretet varázsoljunk belőle!