10 fogás 5 alapanyagból

Imádjuk a bonyolult, sokfűszeres ételeket - de néha a kevesebb több. Itt van 10 szuper recept, amihez 5 hozzávaló is elég - próbáld ki mindet!

Sokáig tartó munkaidő, szakadó eső vagy éppen szikrázó napsütés, egy baráti találkozó, kígyózó sorok a pénztárnál...annyi oka lehet annak, hogy nem akarunk boltba menni. Vagy éppenséggel fel akarjuk használni azt, ami otthon a hűtőben van. Netán hónap vége van, és szeretnénk egy kicsit spórolni. Egy a lényeg - finom, izgalmas ételeket pár hozzávalóból is össze lehet ütni. Mi most a 10 kedvenc egyszerű receptünket hoztuk el - szemezgessetek a galériából, és inspirálódjatok bátran!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Így nem romlik meg a hűtőben a nyitott üveg lekvár

Egy üveg lekvár nagy kincs, a gyümölcsös finomságokkal telepakolt kamra pedig maga a kincstár: azonban, ha innen előveszünk egy üveget, majd felbontva a hűtőbe tesszük, megtörjük a szavatosság varázsát, és nagyon oda kell figyelnünk a lekvár tárolására. A Napi Tipp ebben nyújt most segítséget.