Figyeljünk az alapanyagokra, és gondoskodjunk együtt a környezetünkről!

Imádjuk a rántott húst, a sült krumplit és az olajban sült finomságokat. Számodra is fontos környezeted védelme? Van egy tippünk, mit használj a kedvencek elkészítéséhez.(x)

Olyan krumplikat keresünk, amikkel tovább tart a vacsora. A zöldségekkel színesíteni akarjuk a beszélgetést. A jól megválasztott rántani valóval pedig jókedvet pirítunk a vasárnapra. Ahogy Te, úgy a Vénusz is odafigyel az alapanyagaira, így vele együtt gondoskodhatsz a környezetedről! A Vénusz étolaj ráadásul mostantól az ISCC Plus fenntarthatósági tanúsítványával rendelkezik.

Az ISCC Plus fenntarthatósági tanúsítvány

Az ISCC az Európai Bizottság által is elismert, vezető nemzetközi fenntarthatósági szabvány, amely szigorú követelményeket ír elő a termelési és beszállítói lánc minden résztvevőjére, és szabályozza az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának nyomon követését és csökkentését is. Az ISCC (International Sustainability and Carbon Certification System) maga nem végez tanúsítást, ezt a feladatot az általa elfogadott független tanúsító szervezetek végzik.

A jövőről is gondoskodjunk!

A gondoskodás nem csak a jelenről szól. Ahogy nagy odafigyeléssel egyengetjük a gyermekeink jövőjét, úgy az is fontos, hogy a nekik készített ételek a következő generációk életére is pozitív hatással legyenek. Ezért használjunk ellenőrzött minőségű és tanúsítvánnyal ellátott termékeket!

A Vénusz elkötelezett a fenntarthatóság mellett, és szeretné, ha minél többen csatlakoznának törekvéseihez. Nézz utána itt, hogyan teheted!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Lencsefőzelék tejmentesen

A Szilveszter vagy az Újév elmaradhatatlan étele a lencsefőzelék. Tálalhatjuk sült hússal is és ér az év többi részében is lencsét enni, hiszen finom és egészséges!

Csokiszalámi

A csokiszalámi több szempontból is jó választás. Mindenki szokta szeretni, könnyen elkészül és sütni sem kell. Sőt, általában otthon megtalálható az összes alapanyag is. Ízlés ...

Címlapról ajánljuk

„Kapj rá!” a halra – Egészség, íz és tudatosság egy...

A halfogyasztás többek számára ma már nemcsak gasztronómiai élmény, hanem tudatos döntés is. A halhús jó minőségű fehérjeforrás, könnyen emészthető, és természetes módon tartalmaz olyan tápanyagokat – például ómega–3 zsírsavakat, vitaminokat és ásványi anyagokat –, amelyek jól illeszkednek a kiegyensúlyozott étrendbe. Nem véletlen, hogy a hal egyre gyakrabban jelenik meg a modern, egészségtudatos konyhákban is.

Hirdetés

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...