Fesd a kedvenc ételed a körmödre!

Amikor beugrasz a körmöshöz – már ha beugrasz egyáltalán – milyen kéréssel állsz elő? Szeretnél egy jó kis szülinapi tortát, netalán egy szelet pizzát hordani a kacsóidon?

Ennyi erővel jöhetne egy jó kis kolbász, szalonna, no meg vöröshagyma is, nem igaz?

Személyes véleményem szerint egyiket sem jó ötlet a körmünkön viselni, túlzásnak tartom. Miért nem elégszünk meg a kevesebb több elvével?

Nem tagadom, hogy elismerésem fejezem ki a művész tehetsége előtt, le a kalappal, aki ezeket a miniatűr kis festményeket vagy miket megalkotja, de hogy a körmömre festessem a Suzy és Tekergőt, ahogy tömi magába a spagettit, vagy egy jó pohár StarBucks-os kávét, na azt már nem.

Ilyenkor mindig egy Woody Allen idézet jut eszembe „Emberek, vessetek a mókusok elé!”

Persze hangsúlyozom, ez csak az én véleményem. Ízlések és pofonok. Ha valakit ez a pár sor megihletett, és érzi a motivációt, hogy mondjuk – ne adj isten – egy pájsli díszelegjen a mancsain, hajrá! Most pedig nézzétek meg, miről is van szó valójában. Mutatjuk képekben!

Na, kinek van kedve ezek után a műkörmöshöz rohanni?

(via: buzzfeed)

Címlapról ajánljuk

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

Nosalty

További cikkek

Csodás húsvéti torták

Ha idén nemcsak aprósüteményeket szeretnél felszolgálni az ünnep alkalmával, akkor készíts egy csodálatos, elegáns tortát húsvétra!