Fesd a kedvenc ételed a körmödre!

Amikor beugrasz a körmöshöz – már ha beugrasz egyáltalán – milyen kéréssel állsz elő? Szeretnél egy jó kis szülinapi tortát, netalán egy szelet pizzát hordani a kacsóidon?

Ennyi erővel jöhetne egy jó kis kolbász, szalonna, no meg vöröshagyma is, nem igaz?

Személyes véleményem szerint egyiket sem jó ötlet a körmünkön viselni, túlzásnak tartom. Miért nem elégszünk meg a kevesebb több elvével?

Nem tagadom, hogy elismerésem fejezem ki a művész tehetsége előtt, le a kalappal, aki ezeket a miniatűr kis festményeket vagy miket megalkotja, de hogy a körmömre festessem a Suzy és Tekergőt, ahogy tömi magába a spagettit, vagy egy jó pohár StarBucks-os kávét, na azt már nem.

Ilyenkor mindig egy Woody Allen idézet jut eszembe „Emberek, vessetek a mókusok elé!”

Persze hangsúlyozom, ez csak az én véleményem. Ízlések és pofonok. Ha valakit ez a pár sor megihletett, és érzi a motivációt, hogy mondjuk – ne adj isten – egy pájsli díszelegjen a mancsain, hajrá! Most pedig nézzétek meg, miről is van szó valójában. Mutatjuk képekben!

Na, kinek van kedve ezek után a műkörmöshöz rohanni?

(via: buzzfeed)

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Nagyon kreativak es szepek a kormok. <3

Törölt felhasználó

Nr (Nem Rossz)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?