Mit vegyél, hogy jót egyél? Nézd az ajánlatunk!

Te mit teszel azért, hogy jó minőségű ételek kerüljenek az asztalra? Itt egy jó tipp, miként vásárolj minden szempontból megfelelő sertés húst, akár a következő főzéshez!  (X)

Napjainkban egyre többen vagyunk, akik arra törekszünk, hogy a tányérunkra kerülő ételeket és azok alapanyagait alaposan megválogassuk. Tesszük ezt azért, hogy tudatos életmódunk részeként az étkezéseink is lehetőség szerint ne csak finomak, de biztonságos forrásból érkező, megbízhatóan jó minőségűek legyenek. Hogy ezt mennyire könnyű elérni, arról megoszlanak a vélemények.

Mindennapjaink egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb részét az étkezések teszik ki. Szeretünk jókat enni, s itt nem csak arra gondolunk, hogy sokat, de arra is, hogy finomakat. Szerencsére, ma már azoknak is egyre szélesebb „eszköztár” áll ehhez rendelkezésre, akik tudatosan táplálkoznak, s kifejezetten keresik a magas minőségű, megbízható forrásból származó termékeket. Ugyanakkor azok számára, akik azt is figyelembe veszik vásárlásaik során, hogy a megvásárolt élelmiszer GMO-, netán antibiotikummentes is legyen, egyelőre még nem a bőség zavara jelenti a gondot a boltokban. Igaz, szerencsére egyre több gyártó lép piacra ilyen specifikációjú termékekkel: lehet már kapni GMO-mentes tejet, sonkát, sőt, friss sertéshúst is.

Ez utóbbiban élen jár a mohácsi vágóhíd: az általa előállított,PICK Friss húsmárkanév alatt forgalmazott friss sertéshús termékek a felelős állattartásnak, a megbízható és modern gyártási technológiának, valamint a nyomonkövetési-rendszernek köszönhetően bizonyítottan GMO-mentesek. Emellett igazolhatóan antibiotikummentes takarmánnyal hizlalt, felelős antibiotikum felhasználás mellett, gondosan nevelt állatoktól származnak. Hogy ezt ne csak ők állítsák magukról, független, külsős tanúsító cégek is tanúsítják a vállalat számára, hogy megfelelnek a kritériumoknak, ezért jogosan mondhatják ezt. Így a fogyasztók biztosak lehetnek benne, hogy a PICK Friss hús logóval ellátott, prémium sertéshús termékek megbízható, felelős állattartók 100%-ban hazai sertéseiből származnak.

Így aztán, ha éppen azon törtétek a fejeteket, hogy a következő családi vacsorán milyen fogásokkal kápráztassátok el a vendégeket, javasoljuk, bátran próbáljatok ki egy ízletes sertéshúsos ételt. Tarját, combot, karajt, oldalast, de darált húst és göngyölt szűzpecsenyét is kaphattok már a nagyobb boltok hűtőpultjaiban.

Sertéshúsból készült receptek a Nosalty oldaláról

Ezeket olvastad már?

Jó étvágyat kívánunk!

Keressetek még több sertéshústerméket a PICK Friss hús ajánlatában itt!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek