Ezt nem hiszed el. Túlérett banán ellen hajszárító???

Ez annyira durva - nem értjük, és hihetetlen az egész videó. Nektek van magyarázatotok a varázslatos banánzöldülésre, vagy a srác tényleg visszaforgatta az időt?

Na jó, azért annak is van határa, hogy mit hiszünk el, videó és szavahihetőnek tűnő srác ide vagy oda, ezután eléggé szkeptikusan ültünk az irodában.

A TRÜKK

A srác beleteszi a túlérett, csúnyán bebarnult banánt egy órára egy zacskó nyers rizsbe, ami ugye köztudott, hogy beszívja a nedvességet - ezért rakunk sokan a sótartóba is.

Ez eddig oké.

Ezután viszont nem forró fokozaton HAJSZÁRÍTÓVAL addig fújja a banánt, amíg az konkrétan kisárgul-zöldül, mintha visszafordítaná az időt. Hogy lehet ez?? Miért??

Na jó, nézzétek meg inkább - a magyarázatokat kommentben kérjük szépen!

Ha pedig szereted az érett banánt, süsd szimplán banánkenyérbe :)

Banános receptjeitekből:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Leteszteltük az Ichigót, ami a legegészségesebb ázsiai street foodot ígéri...

Vajon hinne nekem bárki, ha azt mondanám, hogy megkaphat egy prémium minőségű, egészséges ázsiai fogást olyan áron, mintha egy körúti gyorsbüfében falatozna? Kevés dolgot ehetünk ma már 2-3 ezer forint között, főleg, ha egy belvárosi étteremről van szó. Egy újhullámos streetfood-hely mégis megugrotta a feladatot: pénztárcabarát módon kínál izgalmas fogásokat, magas színvonalon. Az Ichigóban jártunk, hogy saját magunk teszteljük le: valóban ez a város legegészségesebb (ázsiai) street foodja?

Hirdetés

Támogatott tartalom

Sosem volt ilyen egyszerű a főzés!

Ha unod a fűszerestasakok pakolgatását, nehezen látod át a fűszereket, és szeretnéd letudni a mindennapi főzést bevált receptekkel, akkor ezeket a fűszerkeverékeket számodra alkottuk meg!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 ínycsiklandozó uzsonna, ami forrólevegős sütőben készül

Az uzsonna általában egy egyszerű szendvicset vagy egy gyorsan bekapott kekszet és almát jelent, de az airfryer segítségével ennél sokkal többet is kihozhatunk belőle. A forrólevegős sütővel ugyanis gyorsan és egyszerűen készíthetünk változatos, isteni és tápláló uzsonnákat, amelyeket akár könnyedén magunkkal is vihetünk.