Na jó, azért annak is van határa, hogy mit hiszünk el, videó és szavahihetőnek tűnő srác ide vagy oda, ezután eléggé szkeptikusan ültünk az irodában.
A TRÜKK
![](https://image-api.nosalty.hu/nosalty/images/article-images/CP/Cl/6lqGYE12lU7VrTFpQ3YTMgaNrRCHGR5CjSMNW7Tu.jpeg?p=lqip-16%3A9&s=a03bb266494af7c65b87c808fd1d07af)
A srác beleteszi a túlérett, csúnyán bebarnult banánt egy órára egy zacskó nyers rizsbe, ami ugye köztudott, hogy beszívja a nedvességet - ezért rakunk sokan a sótartóba is.
Ez eddig oké.
Ezután viszont nem forró fokozaton HAJSZÁRÍTÓVAL addig fújja a banánt, amíg az konkrétan kisárgul-zöldül, mintha visszafordítaná az időt. Hogy lehet ez?? Miért??
Na jó, nézzétek meg inkább - a magyarázatokat kommentben kérjük szépen!
Ha pedig szereted az érett banánt, süsd szimplán banánkenyérbe :)
Banános receptjeitekből: