Ezt nem hiszed el. Túlérett banán ellen hajszárító???

Ez annyira durva - nem értjük, és hihetetlen az egész videó. Nektek van magyarázatotok a varázslatos banánzöldülésre, vagy a srác tényleg visszaforgatta az időt?

Na jó, azért annak is van határa, hogy mit hiszünk el, videó és szavahihetőnek tűnő srác ide vagy oda, ezután eléggé szkeptikusan ültünk az irodában.

A TRÜKK

A srác beleteszi a túlérett, csúnyán bebarnult banánt egy órára egy zacskó nyers rizsbe, ami ugye köztudott, hogy beszívja a nedvességet - ezért rakunk sokan a sótartóba is.

Ez eddig oké.

Ezután viszont nem forró fokozaton HAJSZÁRÍTÓVAL addig fújja a banánt, amíg az konkrétan kisárgul-zöldül, mintha visszafordítaná az időt. Hogy lehet ez?? Miért??

Na jó, nézzétek meg inkább - a magyarázatokat kommentben kérjük szépen!

Ha pedig szereted az érett banánt, süsd szimplán banánkenyérbe :)

Banános receptjeitekből:

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek