Ezt a 9 dolgot csináld a hűtőddel - hogy imádj ránézni

A hűtő nem kevés bizonyossággal állíthatjuk, hogy legtöbbünknél a konyha szíve - imádunk belenyúlni. Na de miért ne lehetne kívülről is szebb?

A hűtő, főleg, ha gyerekkel is rendelkezünk, tényleg a központ a konyhában - belenyúlunk, visszacsukjuk, majd újra nyílik, mert jön a kicsi, ő is bekukkant, mit lehetne nassolni, aztán a férjünk, aki totál éhesen esik haza, és így tovább. Tény, hogy sokat nyúlunk az ajtajához, így szerintünk alap, hogy ki is nézzen valahogy :) Miért ne lehetne még szebb és ráadásul egyedi? Dobjuk fel családi képekkel, díszekkel - 9 ötlet!

Ezt is nézegesd meg!

Ezt a 13 ételt tuti, hogy te is utáltad kiskorodban...de ma már imádod!

(cikkforrás: goodhousekeeping)

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek

Na, ezért isszák tejjel a teát az angolok

Rengeteg különböző fajta tea létezik a világon, és ezen felül az elkészítési és fogyasztási módszerek is igen sokszínűek. Az egyik legismertebb és legkevésbé érthető kombináció a tejes tea, ami a britek nagy kedvence. De hogyan született meg ez a furcsa ital?