Ezt a 9 dolgot csináld a hűtőddel - hogy imádj ránézni

A hűtő nem kevés bizonyossággal állíthatjuk, hogy legtöbbünknél a konyha szíve - imádunk belenyúlni. Na de miért ne lehetne kívülről is szebb?

A hűtő, főleg, ha gyerekkel is rendelkezünk, tényleg a központ a konyhában - belenyúlunk, visszacsukjuk, majd újra nyílik, mert jön a kicsi, ő is bekukkant, mit lehetne nassolni, aztán a férjünk, aki totál éhesen esik haza, és így tovább. Tény, hogy sokat nyúlunk az ajtajához, így szerintünk alap, hogy ki is nézzen valahogy :) Miért ne lehetne még szebb és ráadásul egyedi? Dobjuk fel családi képekkel, díszekkel - 9 ötlet!

Ezt is nézegesd meg!

Ezt a 13 ételt tuti, hogy te is utáltad kiskorodban...de ma már imádod!

(cikkforrás: goodhousekeeping)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.