Ezek voltak az első csipszek gyerekkorunkból - emlékeztek ezekre?

Mik az első csipszélményeitek? Összeszedtünk pár olyan darabot, amire máig jó szívvel emlékszünk - jó hír, hogy némelyik még most is kapható!

1. Snacky

Félkész burgonyaszirom, natúr

Elég bizarr emlék, de a szerkesztőségben nem egy ember szeme lábadt könnybe, zacskóját látva. Ezt bizony olajban kellett sütni! A kalóriákat pedig hagyjuk.

Rácsos kedvenc volt

2. Chio Taccos, Flips, sós, paprikás

Oldskul csipszeszacskók csúnya fotón - de a hangulatot azért hozzák! Mikor megjelentek a polcokon a '90-es évek közepe fele, nem győztük falni őket. Ők voltak az elsők. A taccost szigorúan ujjunkra húzva rágtuk körbe, a flipset a mogyoróimádó ínyenceknek hagytuk, a sós meg paprikás pedig minden szülinapi zsúron ott volt.

Az elsők

Íme egy Chio-reklám 1997-ből:

3. Chio Big Pep

A másik kedvenc volt a kis bacon alakú szalonnás csipsz, az első Chio-k egyike - ma is kapható, de próbáltunk egy régebbi fotót keresni róla. Mert az ínyencek Chio-t ropogtatnak!

Szalonnarajongóknak

4. Chio Sombreros

A klasszikus mexikói életérzés a '90-es évekbeli Magyarországon. Imádtuk, és bolti emlékeink szerint már nem kapható. :(

Kis sombrero-kalapkák

5. Pom Bar

A Pom Barről találtunk egy 1995-ös reklámot, emlékeztek rá? Sokan imádjuk, de van, (például a főszerkesztőnk), aki kifejezetten nem szereti.

6. Vödrös Chio

Barbie-ruhák, matchboxok és LEGO-darabkák isteni tárolóhelye volt a fémdobozos chios vödör!

Egy vödör öröm

7. Traccsparti, burgonyaszirom és szalonna

Egy emberként sikítottunk fel, mert talán tényleg ezek voltak a legfinomabbak. A "magyar big pepből" olyan is létezett (létezik?), amelyiket sütőben kell sütni.

A legfinomabbak

Ezeket láttad?

Ezeket olvastad már?

címlapfotó

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legnépszerűbb magyar sütik

Zserbó, flódni, krémes - ki ne szeretné a három közül legalább az egyiket? A Konyhafőnök mai adásában a csapatoknak közülük kellett választani!