Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez a 8 meztelen fotó bebizonyítja, hogy minden test szép

Ez a kanadai magazin évről évre bebizonyítja, hogy minden test gyönyörű. Az idei Love Your Body aktsorozat pedig különösen erősre sikerült. Figyelem, 18+-os tartalom!

Mindig is lenyűgöztek azok az emberek, akik nem rendelkeznek modellalkattal, mégis imádják a testüket. Nem érdekli őket, hogy esetleg van rajtuk egy kis narancsbőr, vagy hogy ilyen-olyan testi hibákkal rendelkeznek, úgy szeretik magukat, ahogy Isten megteremtette őket. A Now magazin minden évben bemutat néhány korántsem „tökéletes”, mégis önmagát elfogadó férfit és nőt – a bevállalós, őszinte aktfotókat érdemes mindenkinek átböngészni!

1. A borítón Leisse Wilcox szerepel, aki egy daganat miatt távolíttatta el a melleit, és úgy döntött, hogy nem csináltatja meg a helyreállító plasztikai műtétet. Egy inspiráló fotósorozat után hozta meg ezt a döntést, amin egy hozzá hasonlókat átélt nőtársa szerepelt. Szerinte a női szépség nem a melleken múlik.

2. Mackenzie Kundakcioglu transznemű férfiként éli az életét, de a mai napig nem állítja, hogy maradéktalanul jól érzi magát a bőrében. „Mikor abbahagytam a borotválkozást, két napig szorongtam, aztán a harmadikon rájöttem, hogy senkit nem érdekel. Annyira felszabadító érzés volt, de még mindig küzdök azzal, hogy elfogadjam magam.”

3. Maxx Daviid hatalmas fogyása után azzal küzd, hogy lóg a bőre, de ez nem akadályozza abban, hogy szeresse a testét. Maxx tudja, hogy még sok tennivalója van, de látni magán a fizikai illetve pszichés változást és fejlődést nagyon inspiráló számára.

4. Roxy Menzies várandósan is folyamatosan táncol, és nagyon élvezi, hogy felfedezheti, mire képes teste ezzel a hatalmas pocakkal, örömmel fogadja a lelki és testi változásokat, és feszegeti saját határait.

5. Jaime Eisen egy trauma feldolgozása végett kezdett felnőtt tartalmú netes oldalaknál dolgozni, kamerák előtt, ahol úgy érezte, amit tesz, végre nem kapcsolódik fájdalmas emlékeihez, újra élvezi az életet, és önmaga rendelkezik saját testéről. Sikerült visszanyernie azt a szeretetet, amit egykor önmaga iránt érzett.

6. Juan Medina latino származású meleg férfi, akit élete során sokan gúnyoltak, kirekesztettek. Az önmagával való megbékélést súlyosbította, hogy kiskorában ráadásul komoly harmadfokú égési sérüléseket szerzett. Mostanra azonban eldöntötte, hogy nem hajlandó szégyenkeznie sem a teste, sem az identitása miatt.

7. Kasha Blu többszöri szexuális zaklatás áldozata, így igen nehéz volt megszeretnie, elfogadnia saját testét. Azóta már van egy kisfia, és rengeteget dolgozik azon, hogy feldolgozza ezt a traumát. Mostanra megtanulta élvezni az életet, és állítása szerint minden, ebben a testben eltöltött napot ünnepként fog fel.

8. Kayla Logan profi focistaként mindig mindent megtett azért, hogy vékony maradhasson. Pár évvel ezelőtt azonban több mint 30 kilót hízott, és mély depresszióba esett. Azóta viszont ráébredt, hogy korántsem az határozza meg, kik vagyunk, hogy éppen hány kilót mutat a mérleg. 

Ezeket olvastad már?

cikk és fotók via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!