Éva Advent: 275 ötlet, hogy boldog legyen az ünnep!

Már kapható az Éva Advent, ami egy új szintre lépett: hagyományos, bensőséges, ugyanakkor modern ünnepeket képzeltünk magunknak.

2015 téli ünnepköre a mi álmainkban csendes, letisztult, nem túldíszített; a fogások finomak és laktatóak, az ajándékok csak úgy egyszerűen frappánsak, a család békésen ünnepel az asztal körül. Az idei adventet, vásárlást, Mikulást, karácsonyt nem övezi szélsőségesen felfokozott várakozás; nem várjuk azt az ünneptől, hogy az egész évünk a helyére kerüljön, egyszerűen csak együtt szeretnénk lenni azokkal, akiket szeretünk, enni egy jót, társasjátékozni és örülni annak, amink van, ahelyett, hogy azon stresszelnénk: már megint túl sokat költöttünk.

Megtudhatjátok ünnepi különszámunkból azt is, hogyan ünnepelnek híres énekesnők, például Kozma Orsi.

Persze az idei Éva Adventből sem maradhatott ki a rengeteg tipp díszekhez, adventi naptárhoz, ajándékokhoz, kézzel készített dekorációhoz...

...és akkor még nem beszéltünk a komplett karácsonyi menüről.

Az idei Éva Advent példányaihoz 2 db kiszínezhető karácsonyi képeslapot is csomagoltunk – színezd ki és küldd el bárkinek, akinek szeretnéd!

Keresd az Éva Adventet az újságárusoknál,vagy fizess elő kedvezményesen az Éva magazinra, az előfizetésed mellé most ajándékba meg is kapod!

Címlapról ajánljuk

További cikkek