Eszement konyhai megoldások toplistája

Az emberi találékonyságnak nincs határa. Gondoltad volna, hogy készülhet mixer fúrógépből vagy sütőlap vasalóból? Az alábbi toplistában további lüke ötletekre találsz.

Nemrégiben láthattunk egy szakácsot, amint másodpercek alatt pucol almát egy fúrógép segítségével. Pedig nem ez az egyetlen konyhába nem illő eszköz, amelyet néhány kísérletező kedvű vagy épp szorult helyzetben lévő ember főzéshez használt. Íme néhány meghökkentő példa:

Hozzászólások (4)

pussycat

Oriasi otletek! Hihetetlen az emberi talalekonysag. En olvastam valahol, hogy a csokolade felolvasztasahoz a legjobb megoldas a ?nem a mikro?senem a forro vizes edeny feletti olvasztas, hanem csak egy egyszeru hajszarito amit kb. 15cm kozelrol tartva a forro levegotol gyonyoruen felolvad a csoki. Azota is ezt a modszert hasznalom.

Törölt felhasználó

Kedves vcsuka, a hozzászólásodért megérte megnyitni ezt a cikket (persze a képek is jók)! Ki fogom próbálni! Ez olyan trükk, mint a mikrós puding, amivel soha nem ég le a tej:)

witch

Koszonom ezt a listat, olyan jot nevettem! :o)

AnnaML

koszike en is jot nevettem, de be kell vallanni hogy eredeti es egyedulallok.

Yudy

Mobil grill - a tárcsán sütés módosított változata :). A vasalótalpon gázhiány esetén nagyon finom "kotyogós" kávé is megf?tt. A többi is ötletes.

Címlapról ajánljuk