Galéria
Galéria
Csokis eper jégkockatartóban
0
/
6
Nem hitted volna, hogy ilyen egyszerűen ilyen dekoratív desszertet készíthetsz pillanatok alatt? Pedig lehet, figyelj csak, nézd meg galériánkat!
Ínycsiklandozó falatok az ünnepi asztalra! Egy igazán ízletes desszert, amit könnyedén el lehet készíteni, és garantáltan elnyeri mindenki tetszését! A krémes tejkaramell tökéletes ...
Egy kis gyors sós harapnivaló, esetleg vendégváró, ha nem akarunk hosszasan pogácsát keleszteni, dagasztani. Nagyon finom puha, még másnap is. Kolbász nélkül is elkészíthető, sonkával ...
Van vega a családban? Ezt a tatárt készítsd el neki, nem csak ő, az egész család imádja majd!
Gazdagon pakolt zöldségleves indítja a mai ebédet, amit ropogós bundájú rántott cukkini követ, a sort pedig egy narancsos-gyömbéres sütemény zárja.
NosaltyNégy év alatt egy kisebb vagyont sikerült megspórolnia az egykori bolti eladónak.
NosaltyEnnek a furfangos megoldásnak a segítségével fillérekből kihozhatunk egy teljes értékű fogást a halból. Nem kell hozzá más, mint kapor, krémsajt, egy kis zsemlemorzsa és egy hétköznapi alapanyag, ami garantáltan mindenki konyhájában megtalálható a polcon.
Kristyán FanniNem a legismertebb fajtáról beszélünk, de érdemes inkább ezt használni, ha egészséges választásra vágyunk.
A burgonyapüré, a hasáb és a krokett is szeretni való köretek, de miért nem készítünk többször héjában sült krumplit? A sütő elvégzi a feladat nagy részét, nekünk csak ízesítenünk kell - lesd el ezt a fűszerezési ötletet!
A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...