Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Emlékszel a Szívek szállodájára? Karácsonykor bárki vendége lehet a Gilmore lányoknak!

Ezen a télen bárki kipróbálhatja, milyen érzés elkölteni egy kellemes ebédet Lorelai és Rory Gilmore hangulatos otthonában. 
December 21-e és január 5-e között ugyanis megnyitja kapuit a Szívek szállodája című, sokak által ismert sorozat díszlete. A kaliforniai Burbankben található Warner Brothers Studio nyílt túrákat szervez a sorozat díszleteibe, így lehetőség nyílik arra is, hogy a rajongók a Gilmore lányok konyhájában ebédeljen vagy vacsorázzon. 
 
 
Az étkezéssel egybekötött stúdiótúrán pizzát, hot dogot és hamburgert, az amerikai PopTarts kekszet és kávét kínálnak igencsak borsos áron, a legolcsóbb jegy 57 dollár, a legdrágább viszont 69 dollárba kerül (ez kb. 20 400 forint). 
 
 
A túrán a látogatók a legemlékezetesebb jelenetek helyszíneit járhatják körbe. Bemehetnek Luke kávézójába, ami ez alkalommal színes karácsonyi díszben fog majd pompázni, vagy beülhetnek beszélgetni Stars Hollow városának növényekkel teleszőtt szaletlijébe is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@jennybova) által megosztott bejegyzés,

 
Lorelai-ék otthonában ráadásul egy exkluzív Szívek szállodája bolt is nyílik majd, ahol a sorozatból ismert emléktárgyakat lehet megvásárolni. 
 
 
Bár nem biztos, hogy sokan eljutunk idén Stars Hollow díszleteibe, ha Burbankben jársz és igazi Szívek szállodája rajongó vagy, ezt az élményt nem szabad kihagyni!
 

Ez is érdekelhet:

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!