Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Elképesztő, mire leltek egy öreg kenyértartóban!

Egy walesi ház öreg kenyértartójában olyan különlegességre bukkantak, amelynek értéke legalább 3,8 millió forint, és köze van a Beatles-hez. 
A kenyértartó mélyén (Mennyire lehet mély egy kenyértartó, 15 centiméter?) egy 1965-ből származó Beatles- interjú felvételét találták meg. A tekercs értéke legalább 10.000 font (3.8 millió forint).
 
 
Az eredetileg Cardiffban készült felvételen az együttes tagjai viccelődnek az újságíróval, aki megpróbál interjút készíteni velük. John Lennon azt állítja, hogy Paul McCartneynak 5 gyermeke van Swansea-ben, Ringo Starr pedig arról mesél, hogy következő filmjük egy western lesz. A banda az egész felvétel alatt vicces arcokat vág, és egy ponton a There’s No Business Like Show Business című musicalt idézik.
 
 
A felvétel egy aukciósház szakértője szerint hatalmas értékkel bírhat, és könnyen megeshet, hogy 1965 óta senki nem látta a felvételeket. 
 
Egy másik, 1967-es felvételen Lennon Maharishi Mahesh jógi, szellemi vezető tanításairól beszél. Egy harmadik tekercsen pedig Lennon a God című számot adja elő. Ennek értéke ugyancsak 10 ezer font az aukciósház szerint.
 

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!