Elindult: Bonduelle Hűségprogram!

A Bonduelle gyakran indít nyereményjátékokat, ebben az évben viszont eljött az ideje, hogy egy valódi hosszú távú hűségprogrammal is meglepje fogyasztóit.

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, így előtérbe kerülnek a gyorsan konyhakész állapotba hozható, mégis egészséges termékek. Napjainkban szinte elképzelhetetlen, hogy egy ebéd vagy vacsora zöldségek, illetve saláták nélkül kerüljön az asztalra - ehhez nyújtanak kitűnő alapot a Bonduelle zöldségei, melyek közt a mindenki által kedvelt és ismert alapzöldségek mellett - mint például a kukorica és zöldborsó - , olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék, különböző babok, szószos babok és a konyhakész gombák.

A Bonduelle minden évben indít nyereményjátékokat, hogy a finom zöldségélmények mellett nyereményekkel is megajándékozza vásárlóit. Azonban 2014-ben elérkezett az idő, hogy egy hosszú távú hűségprogrammal is meglepje fogyasztóit, ezzel is erősítve elkötelezettségüket a Bonduelle termékei iránt, és folyamatos kedvezményekkel, ajándékokkal és nyereményekkel örvendeztesse meg őket.

A hűségprogram több lehetőséget is tartogat a nyerésre, havi és negyedéves nyereményjátékok formájában. A leggyorsabban és legtöbb pontot gyűjtők színes, trendi konyhai ajándékot kapnak, és minden 4. összegyűjtött pontért tetszőlegesen választható kedvezménykupont tölthetnek le a résztvevők. Érdemes tehát a Bonduelle-lel tartani, hiszen a finom zöldségek mellett sok egyéb meglepetés is vár azokra, akik csatlakoznak A Mi Zöldségesünk Hűségprogramhoz! (x)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ha valami egészséges édességre vágysz, ne keress tovább – Leteszteltük...

A diéta alatt nagyon nehéz olyan édességet találnunk, mely nemcsak kalóriaszegény, de finom és egészséges is. Szerencsére ma már vannak olyan termékek a piacon, melyek megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. A szerkesztőségünknek most volt szerencséje megkóstolni a Good Calories termékeit, melyek minden eddig említett jótulajdonsággal rendelkeznek. Nézzük, mi volt a véleményünk!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ünnepi bevásárlás egyszerűen!

Az ünnepi készülődés nemcsak ráhangolódást, de komoly szervezést is igényel. Szerencsére nálunk, az ALDI-ban mindent megkaphatsz, amire csak szükséged lehet, legyen szó a karácsonyi vagy épp szilveszteri menü alapanyagairól, a kedvenc süteményed hozzávalóiról, otthonod ünnepi dekorációjáról vagy a családodnak és barátaidnak szánt ajándékokról – velünk időt és nem kevés pénzt is spórolhatsz.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!