Elindult: Bonduelle Hűségprogram!

A Bonduelle gyakran indít nyereményjátékokat, ebben az évben viszont eljött az ideje, hogy egy valódi hosszú távú hűségprogrammal is meglepje fogyasztóit.

Manapság egyre kevesebb idő jut a minőségi táplálkozásra, így előtérbe kerülnek a gyorsan konyhakész állapotba hozható, mégis egészséges termékek. Napjainkban szinte elképzelhetetlen, hogy egy ebéd vagy vacsora zöldségek, illetve saláták nélkül kerüljön az asztalra - ehhez nyújtanak kitűnő alapot a Bonduelle zöldségei, melyek közt a mindenki által kedvelt és ismert alapzöldségek mellett - mint például a kukorica és zöldborsó - , olyan különlegességeket is megtalálhatunk, mint a bébirépa, a borsó-bébirépa keverék, különböző babok, szószos babok és a konyhakész gombák.

A Bonduelle minden évben indít nyereményjátékokat, hogy a finom zöldségélmények mellett nyereményekkel is megajándékozza vásárlóit. Azonban 2014-ben elérkezett az idő, hogy egy hosszú távú hűségprogrammal is meglepje fogyasztóit, ezzel is erősítve elkötelezettségüket a Bonduelle termékei iránt, és folyamatos kedvezményekkel, ajándékokkal és nyereményekkel örvendeztesse meg őket.

A hűségprogram több lehetőséget is tartogat a nyerésre, havi és negyedéves nyereményjátékok formájában. A leggyorsabban és legtöbb pontot gyűjtők színes, trendi konyhai ajándékot kapnak, és minden 4. összegyűjtött pontért tetszőlegesen választható kedvezménykupont tölthetnek le a résztvevők. Érdemes tehát a Bonduelle-lel tartani, hiszen a finom zöldségek mellett sok egyéb meglepetés is vár azokra, akik csatlakoznak A Mi Zöldségesünk Hűségprogramhoz! (x)

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek

5 retro kiegészítő a nagymama konyhájából, ami ma is menő

Emlékszel még arra, milyen volt a nagymama konyhája? Cirádás díszítéssel megfestett tányérok, furcsa mintával hímzett feliratos falvédő, színes szalagfüggöny – a sort pedig még vagy egy tucat régi kiegészítővel tudnánk folytatni. Vajon ezek a dolgok tényleg divatjamúltak már, vagy egy kis kreativitással akár még egy mai, modern konyhát is fel tudnak dobni?