Az ehető pizzásdobozzal minden gondod megoldódott

Nincs több macera a hatalmas családi pizzák dobozának megsemmisítésével, egy amerikai zseni kisütötte a gyomrodban is feldolgozható csomagolást!

Rutinos pizzarendelőként mindannyian tudjuk, hogy kedvenc olasz ételünk után nem egyszerű eltüntetni a csomagolást. Van az az opció, hogy egyszerűen csak hagyjuk gyűlni a hatalmas kartondobozokat a lakás egyik pontján, majd nagyjából az évente egyszeri lomtalanítás idején kitalicskázzuk a ház elé.

Akik gondosabban próbálnak eljárni a pizzásdobozokkal, rávehetik magukat arra, hogy a papírdobozt összehajtogatják vagy apró darabokra szaggatják, és így töltik meg vele a háztartási szemétgyűjtőt, a legodaadóbbak pedig meg sem állnak az első szelektív hulladékgyűjtő 'papír' frakciójáig az újrahasznosítás jegyében.

De valljuk be, mindegyik eljárás iszonyúan fárasztó.

Ha te is utálod a pizzásdobozzal járó hercehurcát, akkor a Brooklynban sütő Vinnies pizzéria lehetne a te törzshelyed, ahol megcsinálták a pizzásdobozt pizzából.

A lényege pedig annyi, hogy nincs doboz, nincs papírgyűjtés, csak az élvezet!

Ez jól fog jönni, ha megkívántad a pizzát!

35 házi pizza, amiket bármikor ennél!

(via HuffingtonPost)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Klasszikus orosz blini

A blini nem egyszerű palacsinta: kelt tésztájának és a hajdinalisztnek köszönhetően karakteres, mégis könnyű fogás. Ünnepi reggelinek, vendégvárónak vagy akár elegáns előételnek ...

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...