Egyél egy héten keresztül féláron!

Eljött az ételrendelés új korszaka - mostantól applikáció segítségével rendelhetsz a Netpincérről! (x)

Féláron rendelhetsz egy egész héten át!

Megéheztél? 600 étterem jó fogásai várnak! A NetPincér jóvoltából most 50%-os kedvezményt kapsz az első appos rendelésedből. Add le 2015.07.17. és 2015.07.24. között az első mobilos rendelésed (Android vagy iOS) a NOSALTY kuponkód felhasználásával, és egyél féláron!

A féláras hét részleteiért kattints ide!

Miért jó okostelefonról rendelni?

Egyre többen rendelnek ételt mobiltelefonról, ezzel párhuzamosan mind népszerűbbek a folyamatot jelentősen leegyszerűsítő ételrendelő alkalmazások is – derül ki Netpincér felméréséből.

Az online rendelési formák közül a honlapok mellé felzárkózik az alkalmazások használata. A Netpincér rendszerében az összes ételrendelés negyede már mobileszközről érkezik. A jelenlegi trendek és a várakozások alapján a következő években 60–70 százalékra is emelkedhet az okostelefonos alkalmazásból kezdeményezett ételrendelések aránya.

A felhasználói elvárások jó részére az okostelefonos ételrendelő alkalmazások adnak választ. Egyszerre teszik egyszerűbbé, kényelmesebbé a vásárlást és a fizetést, illetve gyorsítják fel az ételrendelést. Az útközben leadott rendelésre például a hazaérkezés után jóval kevesebb időt kell várni, de szinte bármilyen élethelyzetben gyors, kényelmes rendelést tesz lehetővé a mobiltechnológia.

A mintegy 600 étterem kínálatát tartalmazó Netpincér-app emellett képes a tartózkodási hely alapján is felkínálni az adott helyen elérhető éttermeket, elmenteni a kedvenc menüsorokat, vagy éppen különböző szempontok alapján szűrni az éttermek listáját.

A megkérdezettek háromnegyede legalább havonta egyszer vásárol, negyedük hetente, mintegy tizedük pedig akár hetente többször is rendel ételt online. Az internetes ételrendelés ma elsősorban a 25-44 évesek körében népszerű, legnagyobb eséllyel a 25 év feletti, de 34 év alatti felhasználók kattintanak az ebéd vagy vacsora kényelmes beszerzéséhez, de az idősebb korosztály is egyre nagyobb részt képvisel a felhasználók között. Leggyakrabban a kétfős háztartások élnek ezzel a lehetőséggel, azonban egyre népszerűbb a kiszállítás a nagyobb létszámú családok szemében is –a legtöbb rendelést több ember számára adják le.

A legtöbben az ételrendelés kényelmét használják ki, amikor például nincs idejük vagy kedvük főzni vagy kimozdulni otthonról, illetve ha éppen a hétvégi pihenés zavartalanságát szeretnék biztosítani. A felhasználók visszajelzései alapján a legfontosabb szempont az ételrendeléskor a minőség és az ízletesség, a választék, de a kiszállítási idő és az ár is kiemelt tényező.

Rendelj ételt könnyedén mobilról - most féláron!

Az appos rendelésre való átállás ösztönzésére a NetPincér július 15-től július 24-ig az első vásárlóknak szóló 50 százalékos kedvezményt adó „NOSALTY” kuponakcióval csinál kedvet a házhoz érkező finom falatokhoz.

A féláras hét részleteiért kattints ide!

(x)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Szaftos brassói aprópecsenye

A brassóiról rengeteg legenda kering - hogy a brassói gyorsvonaton készült először, mások szerint Brassóban találták ki. A helyzet az, hogy már a XIX. századi szakácskönyvekben is ...