Sörreklámok nőknek

Napjainkban a sörreklámok férfiaknak szólnak, pedig mi is legurítunk néha egy-egy pofával - ha nem is akkora gyakorlattal, mint jóval "szomjasabb" férfitársaink. 

Ránk miért nem gondolnak a reklámkészítők?

Gondoltak: az 50-es 60-as években! Az akkori plakátok és reklámok arra buzdították a modern gondolkodású nőket, hogy hagyják el a sztereotípiákat, és igyanak bátran alkoholt. Miért ne lehetne talpig csinos ruhában, igazi nőként sörözni? Hiszen ez nem kizárólag a férfiak itala!

Érdemes megnézni ezeket a képeket. Inspirációt meríthetünk belőlük, és ha mi is kedvet kaptunk, vegyük fel a legcsinosabb rucinkat, és gurítsunk le egy korsó jéghideg folyékony kenyeret!

Az 1957-es Budweiser hirdetésén megjelenik egy nő szűzies fehér fátyolban, felnéz egy férfire, aki sört önt poharába. Egy kicsit alázatos, nem igaz?

A Glam a módja annak, hogy igyunk egy sört!
Egy férfi oldalán, a kandalló előtt, egy pohár sörrel és pattogatott kukoricával. Kell ennél több?

További szuper plakátokat a tressugar-on találtok!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek