Decemberi gasztroprogramok

Tökéletes programot kerestek a decemberi hétvégékre? Összeállítottuk! Országszerte tombol a gasztrofesztivál-szezon – még mindig! Csemegézzetek és tartsatok velünk, mézes december!

Pécsi adventi művészeti, kézműves és mesevásár, 2012. november 30.–december 24.

A pécsi adventi és kézműves vásáron gyönyörű kézműves ajándékok közül válogathatunk és szó szerint mesebeli hangulatba csöppenhetünk: a karácsonyi illatok emelik az ünnep fényét, miközben nyilvános mesélésre invitálják az arra fogékonyakat.

5+1 vacsora – ezeket még nem próbáltad >>

További információ >

Balatongyöröki adventi forgatag, 2012. december 7–9.

Klasszikus adventi forgatag és hangulat vár egy nem megszokott környezetben! Aki még eddig nem próbálta a Balatont és az adventet összekapcsolni, itt az ideje, hogy ne csak a szépemlékű nyarakat idézze föl, hanem a sült gesztenyét, a mézeskalácsot és a forralt bort, a magyar, osztrák és német finomságokat is itt kóstolja!

További információ >>

Adventi ünnep a Szent István téri Bazilikánál, 2012. november 30.–január 1.

A Bazilikánál megrendezett adventi forgatagnak komoly múltja, ezáltal bejáratott hagyományai vannak, rengetegen látogattak el ide az év utolsó hónapjában némi karácsonyi hangulatért. A Szent István téren korcsolyapályát állítanak, az árusok illatos kürtőskalácsot és klasszikus karácsonyi finomságokat árulnak és kézműves ajándékokat itt is találunk, akárcsak szuper karácsonyi programokat!

Vásári finomságok otthon >>

További információ >>

Advent Óbudán, 2012. december 1–23.

Egész decemberben égnek a fények a Fő téren idén is. Advent idején klasszikus a hangulat és tradicionális finomságok készülnek Óbudán, krampampuli csábít és sült lepények gőzölögnek az árusok standjain. Délután négy órától mindig a helyi iskolák műsorai szórakoztatnak és birtokba vehető a korcsolyapálya.

További információ >>

Dining Guide Street Food Show, 2012. december 6–9.

A szeptemberben megrendezettStreet Food show-hoz képest teljesen új szereplőkkel, karácsonyi finomságokkal és hosszabb nyitvatartással vára Street Food Show a Hold utcai vásárcsarnokban. A belépés ezúttal is ingyenes.

Mézeskalács készítése az unokákkal >>

További információ >>

Adventi gesztenyesütés és karácsonyi vásár Gyenesdiáson, 2012. december 15–16.

Gyenesdiáson valódi karácsonyi hangulat, rengeteg forralt bor és vásár vár mindenkit, aki az ünnep előtt egy héttel lélekmelengető téli hangulatra vágyik. A Gyenesdiási Turisztikai Egyesület által szervezett program a községháza előtti téren, délután 4 órától látogatható, ne feledkezzünk meg sok-sok gesztenyét is magunkhoz venni!

További információ >>

V. Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál, 2012. december 7–9.

Minden, ami a mézeskalácshoz, annak készítéséhez kapcsolódik, cukrászati különlegességek, bemutatók és kóstolók csábítanak Gyulára. Olyan kuriózumokkal is számolhatunk, mint a mézes kolbász, mézes masszázs, mézeskalács lovagok avatása és rengeteg finomság, mely mézből készül!

További információ >>

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!