Csupa Nő: kiállítás és vásár nőknek

A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! kiállításon végre a hölgyek kerülnek reflektorfénybe. Család, egészség, divat, gasztro és még sok minden más vár a Hungexpón. (x)

4 nap Csupa nő!

Végre 4 napig csak a csajok körül forog a világ! A TV2, a HG Media és a Hungexpo közös kiállításán és vásárán 7, mindannyiunkat érdeklő téma kerül terítékre. A különböző témákba a televízió csatorna népszerű műsorvezetőinek segítségével tekinthetünk be.

7 a női igazság

  • Újulj meg! Tatár Csilla és minden, ami öltözködés, divat, alakformálás és stílus.
  • Légy egészséges! Amit az egészségről és egészséges életmódról tudni kell dr. Várkonyi Andreával.
  • Teremts otthont! Minden, ami a lakberendezéshez, otthonteremtéshez tartozik, Andor Éva tolmácsolásában.
  • Egyél finomat! Gasztronómiai körutazás Demcsák Zsuzsával.
  • Szeresd a családod! Szeresd önmagad! Gombos Edina megmutat mindent, ami a család és a nő összhangjáról és harmóniájáról szól.
  • Nők titkai: minden, ami a női lélek szépségének megőrzéséhez szükséges, a témában pedig ki lehet szakavatottabb, mint Joshi Bharat?
  • Pasi és gyerekmegőrző Papp Gergővel, hogy a kísérőknek is feledhetetlen élményben legyen részük.

Ganzer Gábor, a Hungexpo vezérigazgatója elmondta: „E különleges eseményre közel 30 ezer látogatót várunk. Elsődleges célunk, hogy a résztvevő nők megújulva és felfrissülve térhessenek haza, felvértezve a mindennapi kihívások ellen. Nemcsak a hölgyeket, hanem a család minden tagját várjuk, hiszen számos programmal készülünk a férfiak és a gyerekek számára is."

„A Csupa Nő koncepciójának kidolgozásánál célunk a személyre szabott figyelem, az interaktivitás és a családközpontúság volt, hiszen minden kipróbálható, megkóstolható, megérinthető lesz, és az érdeklődők személyesen a kiállítókhoz fordulhatnak kérdéseikkel. Közel 30 ezer látogatóra számítunk az eseményen. A hagyományos vásárokkal ellentétben a Csupa Nő felejthetetlen helyszíni élményekkel is gazdagítja majd a látogatókat” – tette hozzá Seres Attila, a Csupa Nő programigazgatója a HG Media képviseletében. (x)

Csupa Nő >>

Nézd velünk a TV2-t! >>

Nézz körül a Hungexpón! >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!