Csokival a sötét ellen

Nem csak Gombóc Artúr imádta a csokit, mi is odavagyunk érte. Hoztunk 17 ellenállhatatlan csokis sütit, aminek képtelenség ellenállni!

Pite, süti, brownie, muffin - mindegy a forma, ha csokis desszertről van szó, bármi jöhet! Hogy a csoki a tésztába kerül, krémként vonja be a tésztát, netán roppanós kis darabok formájában kerül elő, a végeredmény szempontjából az sem számít. A megszámlálhatatlan csokis édesség közül nagyon nehéz kiválasztani a kedvenceinket, mi most mégis megpróbálkozunk a lehetetlennel - hoztunk 17 csokis édességet, amit bármikor szívesen legyűrnénk!

Címlapról ajánljuk

6 esküvői tortatrend, ami 2023-ban meghódítja a párokat

Nyakunkon a nyár, ami azt is jelenti, hogy hivatalosan is megkezdődik az esküvőszezon. Ez ugyebár rengeteg előkészülettel jár, hiszen sokan szeretnék, ha életük (egyik) nagy napja tökéletesen és forgatókönyv szerint zajlana. A vacsora zárásának pedig elmaradhatatlan része egy gyönyörű esküvői torta, aminek nemcsak az íze, de kinézete is sokat számít. Mutatjuk, milyen esküvői tortatrendek hódítanak 2023-ban!

Balogh Lilla

További cikkek

Az étel, amit ki nem állhat a horoszkópod

Édes meggymártás hússal, kemény daragaluska, furcsa répafőzelék, csufi kelkáposzta, kesernyés máj? Mindenkinek van legalább egy utált étele... Ajánljuk, hogy győzd le a mumust, és készítsd el a nemszeretem-ételt felnőtt fejjel, egy tényleg jó recept alapján!