Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Családi kedvencek az asztalon - ezeket a recepteket főzzük leggyakrabban

Minden családban megvannak a bevett fogások, amelyek nélkül nem múlhat el egy vasárnapi ebéd, vagy szülinap. Ezeket esszük mi, szerkesztőségiek. (x)

Gondoljuk, nálatok is vannak százszor lepróbált, és mindahányszor jó minősítésessel végzett ételek, amelyek elmaradhatatlanok a családi összejövetelekről. Összegyűjtöttük nektek azokat a recepteket, amelyeket szerkesztőségünk tagjai gyakran, akár hetente elkészítenek.

Juci

Húsleves minden héten kerül náluk az asztalra. Szezonban lecsót akár naponta készítenek, de végeredményben a brassói aprópecsenye a legjelentősebb résztvevő a családi étkezőasztalon. Az olasz húsgolyók a baráti összejöveteleik sztárfogása.

Anna

Náluk inkább a hidegtálak és a svédasztalos, kínálótálas megoldás a jellemzőbb. Édesanyja mézes-szójás oldalasa a legjobb és legfontosabb a családi melegétel-választékból.

Gréti

Anyukája hetente készített csirkepaprikást nokedlivel. Ő leggyakrabban tonhalas tésztát főz vagy tepsis csirkét süt a gyerekeinek. Egy almás palacsintát vagy egy banánkenyeret bármelyik este összedob, ha édesre vágyik a család. Lányaik kedvelik a csípős mexikói ételeket.

Gábriel

Minden héten készül zöldségkrémleves: brokkolival, karfiollal és más finomságokkal. Kedvelik a gyors olasz tésztákat, mint a carbonara. Édesanyjánál rántott hús, húsleves vagy tárkonyos raguleves mindig van a menüben.

Andris

Specialitása a spenótos tészta. Édesapja sok ételt készít dunai halakból, gyakori a halászlé, a sütős zöldségek hallal. Emellett köcsögben főtt babgulyása a legfinomabb.

Tudj meg többet a Knorr természetes alapanyagokból készült alapporairól itt!

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!