Új egységet nyitott a Nokedlish: immár Budán is nokedlizhetünk

Az egyik, szívünknek legkedvesebb köretfélét, a nokedlit főételként tálaló Nokedlish új egységet nyitott, méghozzá Budán, így már nem csak a Vas utcában és a Dob utcában kóstolhatjuk a változatos, újragondolt egytálételeket.

Megnyitott a Nokedlish harmadik egysége, immáron Budán, így ha egy forró, különleges egytálételre vágyunk, akkor irány a Karinthy Frigyes út!

Nokedlish
Új egységet nyitott a Nokedlish: immár Budán is élvezhetjük a különleges egytálételeket
forrás

Streetfood-étkezdeként útjára indult útjára a Nokedlish még 2024 tavaszán, melynek megálmodói a magyaros köretet, a nokedlit gondolták újra.

Azóta annyira sokaknak bejött az egyébként jól beárazott tésztaféle, hogy ősszel már a Dob utcában is megnyitották második egységüket, most pedig Budára érkeztek, egészen pontosan a Karinthy Frigye útra.

A klasszikusok mellett olyan különlegességek kaptak helyett, mint a mac and cheese által inspirált noc ′n′ cheese, valamint a diós-lekváros-étcsokis nokedli, de mi magunk is összeállíthatjuk kedvencünket:

Forrásunk volt.

Címlapkép.


Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...