Bízd a piszkos munkát másra!

Minden nő ismeri a mondást, miszerint a mosogatógép a háziasszonyok legjobb barátja. A mosogató előtt töltött időt percekre redukálja - ints búcsút a koszos edényeknek! (x)

A mosogatógép egyértelműen könnyebbé teszi az életünk! De mit tehetünk mi érte, hogy hosszú életű legyen, és a lehető leghatékonyabban lássa el feladatát?

Havonta egyszer tisztítsd meg mosogatógépedet! A Finish® mosogatógép-tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is.

Frissítsd fel mosogatógépedet az üde és friss citrom és lime illatával! A Finish® citrom és lime mosogatógép-illatosító különleges kettős folyadéktartó rekeszei egyszerre fejtik ki hatásukat, így minden alkalommal, amikor kinyitod a mosogatógépet, a kellemetlen szagok helyett a friss citrom és az üde lime illatát fogod érezni!

Használd rendszeresen a Finish® öblítőszereit, amelyek megakadályozzák, hogy az edényeken, poharakon és konyhai eszközökön ételmaradványok, foltok vagy bevonatok maradjanak.

A Finish® nagy szemcsés gépi regeneráló sója segít megelőzni a veszélyes vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben és az edényeken. Természetes anyagokat tartalmaz, és könnyen oldódik. Elősegíti a mosogatógépekben lévő víz lágyítását, ily módon megnöveli a Finish® mosogatószer tisztító hatását. (x)

További információkért látogass el Finish® weboldalára!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Meleg előételek karácsonyra

Ha az első fogást sem hidegen tálalnád, akkor válasz valamilyen meleg előételt karácsonyra. Ezek alapból egy kicsit különlegesebbek, így biztosan elkápráztatod majd a vendégsereget velük.

Nosalty

További cikkek