10 jóízű gasztroprogram a bolondos áprilisra

Új hónap, új gasztroajánló, ami azt jelenti, hogy csupa új ízzel tudtok megismerkedni áprilisban. Kóstolhatjátok az ország legjobb borait, szedhettek medvehagymát a Mátrában barangolva és azt is megmutathatjátok szerintetek milyen az igazán jó halászlé. Összegyűjtöttünk nektek 10 áprilisi gasztroprogramot, hogy minden hétvége jóízűen és tartalmasan teljen!

Ha valami, akkor a gasztroprogramajánló sosem maradhat el, érkezik az áprilisi felhozatal, tele izgalmas, sokszínű gasztroeseményekkel, ahol tárt karokkal várnak titeket. Családdal, barátokkal, kutyával, akárhogy is érkeztek, biztosan felejthetetlen élményekben lesz részetek. Olvassatok tovább, milyen programok számítanak rátok áprilisban!


Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

8 húsmentesen izgalmas fogás, melybe bulgur főtt

A bulgur az alternatív köretfajták közül is kiemelt szerepben tündököl: mindenki imádja, legalábbis mi ezt tapasztaljuk. Íze a tarhonya, a rizs és a tészta között billeg, irtó gyorsan elkészül, felszívódása pedig kedvezőbb és lassabb, mint gondolnánk.

Nosalty

További cikkek