Ámulnak és bámulnak az internetezők a koriandert aprító séfen

Ez a szakács úgy aprítja a fűszereket, ahogyan te sosem fogod...

Jól szeletelni nagyon nehéz, ezt mind tudjuk. Julienre vágni egy sárgarépát, vagy shifonadre aprítani egy bazsalikomot még tanfolyam, vagy sok edzés után sem egyszerű. Egy kaliforniai étterem séfje, Rogelio azonban tökélyre fejlesztette az aprítás művészetét. Nézzétek csak:

A videót először a Snapchaten, majd aTwitteren osztotta meg Rebecca Castaneda. A séf a családi éttermükben dolgozik. A feltöltés ótamár több mint 5millióan látták. A videó tehát jól jött a családnak. Valószínűleg sokan mennek majd az étterembe, hogy megcsodálják Rogelio késhasználatát.

Ezeket olvastad már?

via Food52

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Heti Menü – Húsos levesek és zöldséges főételek hete

A héten kivételesen minden nap eszünk húst, de persze bármikor kihagyhatjátok, ha úgy szeretnétek: ezúttal viszont nem a főétel, hanem a leves lesz gazdag-kiadós-húsos, hogy aztán levezessük a tele hasunkat egy zöldséggel teli főétellel és egy hozzá illő édességgel.