Ámulnak és bámulnak az internetezők a koriandert aprító séfen

Ez a szakács úgy aprítja a fűszereket, ahogyan te sosem fogod...

Jól szeletelni nagyon nehéz, ezt mind tudjuk. Julienre vágni egy sárgarépát, vagy shifonadre aprítani egy bazsalikomot még tanfolyam, vagy sok edzés után sem egyszerű. Egy kaliforniai étterem séfje, Rogelio azonban tökélyre fejlesztette az aprítás művészetét. Nézzétek csak:

A videót először a Snapchaten, majd aTwitteren osztotta meg Rebecca Castaneda. A séf a családi éttermükben dolgozik. A feltöltés ótamár több mint 5millióan látták. A videó tehát jól jött a családnak. Valószínűleg sokan mennek majd az étterembe, hogy megcsodálják Rogelio késhasználatát.

Ezeket olvastad már?

via Food52

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

20 mesés gasztrokönyv 2025 karácsonyára, amitől minden konyhatündér szíve megdobban

Rég nem volt már ehhez hasonló gasztrokönyvdömping, mint az idei évben, de legalább van miből válogatni karácsonyi ajándék gyanánt. A felhozatal nagyon színes, hiszen a klasszikus szakácskönyvektől kezdve a vegán, mentes recepteket felvonultató köteteken át desszertekre fókuszáló vagy éppen az air fryer sokoldalúságát bemutató könyvek mellett önéletrajzi ihletésű kitárulkozással is találkozunk. Lássuk az idei év húsz, leginkább említésre méltó gasztrokönyvét!

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...