7 nap, 7 étel – Rizstől laktató, zöldségektől színes ebédek jönnek a héten

A rizs nem véletlenül adja oly sok étel alapját: tőle lesz laktató egy sor egytálétel, töltött zöldség, sőt, még leves is. Főzzünk a héten ezzel a sokszínű és olcsó gabonával.

Kapjuk elő azt a kamrában árválkodó zacskó rizst a polcról és használjuk fel minél több recepthez a héten. És miért? Mert sokszínűen főzhetünk vele: a levestől az egytálakig bármibe kerülhet. Mert laktató: már egy kisebb adag is bőven elég belőle, mindegy, hogy köretként vagy főételként vetjük be. És persze nem utolsó sorban, mert olcsó. Lássuk, milyen sokféle gyors, rizses ebéd kerülhet a héten az asztalra!

Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors, rizses ebédeket, a receptekért kattints a képre!

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Pörgesd fel az életet a konyhában alábbi cikkeink segítségével:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek