7 nap, 7 étel – Gyors fogások virslivel, a szilveszter jegyében

Kezdődnek az év utolsó hetei, nemsokára már 2024 kopogtat az ajtónkon. Mindezek tükrében főzzünk a héten gyorsan, praktikusan, felhasználva a szilveszter egyik főszereplőjét: a virslit.

Egész évben főzünk virslit, főzünk virslivel: gyorsan és sokszínűen bevethető alapanyag, ami megannyi háztartást kihúz a csávából, amikor a hétköznapokban hirtelen kell vacsorát, ebédet vagy uzsonnát az asztalra varázsolni. Mégis van egy időszak, amikor szinte mindenki figyelme a virsli felé fordul, és majdnem minden fogásban megjelenhet ilyenkor, legyen szó levesről, főételről vagy salátáról. Sőt, szilveszterkor (mert bizony erről az időszakról beszélünk) a virsli átváltozik hétköznapi hősből elegáns hozzávalóvá: készítsünk vele egy héten keresztül gyors ebédeket-vacsorákat, ünnepi hangulatban.

Nézd meg galériánkban a szilveszteri hét virslis fogásait:

KIVEZETŐ MONDAT HELYE

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek