Csirkéből főzni megérős dolog: az olcsóbb húsrészek is ízes végeredményt hoznak, de alapvetően az állat bármelyik porcikájából sokszínű ételeket készíthetünk. A közkedvelt húsfélét még a finnyások sem tolják el maguk elől – leves, rakottas, sült formájában szívesen fogyasztják kicsik, nagyok. Mindezen okok miatt e heti menünk nagyobb része gyors csirkés ebédekből áll majd, míg a fennmaradó hézagokat egyszerű tésztaételekkel fogjuk kitölteni.
Nézd meg galériánkban a hétre szánt gyors csirkés és tésztás ebédeket, a receptekért kattints a képre!





Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További konyhai segítségért kattints az alábbi cikkekre: