66 000 pohár vízből csecsemőt?

Serge Belo képzőművész színezett esővízzel teli poharakból hozott létre egy óriási anyaméhben pihenő csecsemőt, hogy felhívja a figyelmet a globális problémákra.

A poharakban lévő folyadék több különböző árnyalata a Föld vízháztartásának szennyezettségére utal - a probléma sajnos az egész világot érinti, és sokszor tragikus következményekkel jár, nem is beszélve az egyre több régióban fellépő ivóvízhiányról.

A figyelemfelkeltő project rengeteg időt és energiát emésztett fel – de egy jó ügyért megéri, nem igaz?

A videón megnézhetitek, hogyan is készült ez a gigantikus csecsemőábrázolás!

Néhány érdekesség számokban

  • 3600 nm-es kép

  • egymás mellé állítva 5,2 km hosszú pohársor

  • 66000 biológiailag lebomló és komposztálható pohár

  • 15000 l esővíz

  • 1 kg növényi festék

  • 62 munkaóra

  • több mint 100 önkéntes

(via: belostudio)

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Induljon a bejgli-szezon! – 9 hely, ha idén rendelnéd a...

Bejgli nélkül nincs karácsony, és bár tudom, hogy a sokféle bejgli vallás azon a közös alapon nyugszik, hogy a legjobb a házi, megértem azokat is, akik nem tudnak, vagy nem akarnak még sütéssel is bajlódni az ünnepek előtt/alatt. A rendelés viszont sokszor hazárdjáték, ezért most mutatunk kilenc helyet, akik szentestére az asztalokra varázsolják a tökéletes minőségű bejglit, és nektek rá sem kell néznetek a sodrófára.

Kormos Lili

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Szaftos brassói aprópecsenye

A brassóiról rengeteg legenda kering - hogy a brassói gyorsvonaton készült először, mások szerint Brassóban találták ki. A helyzet az, hogy már a XIX. századi szakácskönyvekben is ...