6 nagyon hatékony konyhai praktika a mindennapokra

Hogyan pucoljunk hagymát a héj kaparászása nélkül, mit csináljunk a maradék rizzsel, és hogyan tüntessük el kezünkről a kellemetlen ételszagot? Segítünk! 

Összeszedtünk néhány hasznos háztartási praktikát, amelynek köszönhetően egy kicsit egyszerűbb lesz az életünk a konyhában. A következő trükkök igazán hasznosak lehetnek főzés előtt, vacsorakészítés közben vagy éppen tálalás után is, ráadásul olyan könnyen eltanulhatod őket, hogy hamarosan már ösztönösen ezeket a megoldásokat fogod használni!

1. Pucolj hagymát könnyedén!

A forró víz fellazítja a hagyma héját, ezért nagysága és fajtája szerint 10 másodperctől (pl. kisebbek, fehér hagyma) akár 5 percig is (a nagy, vörösesbarna héjúakat) fektessük forró vízbe, majd merítsük hideg vízbe, a héjak így szinte leesnek róla.
2. Készíts kukoricakonzervet házilag! Hogyan?

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek