4 praktika a szagok elűzésére

Vannak szagok, amelyek az ételeknek jól állnak, de a lakásunknak, használati tárgyainknak és saját kezünknek kevésbé. Semlegesítsük a nem kívánt szagokat természetesen!

A konyhai műveletek során megesik, hogy nem kívánt szagokkal árasztjuk el otthonunk, vagy éppen mindennapi használtai tárgyainkat. Egy hűtőben felejtett étel, a még hétfőn is kísértő vasárnapi rántott hús után maradt olajbűz, vagy az egész konyhát átjáró hagymaszag. Ezek megszüntetésére vagy éppen megelőzésére ajánlunk néhány szagtalanító praktikát!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Puha almafánk egyszerűen

Az amerikai fánkok egy érdekes alfaja az 'apple fritter', vagyis az almafánk: sütőporos tésztája gyorsan és macera nélkül bekeverhető, nem kell várni a kelesztésre sem. Felhőpuha ...

Sajtburgerleves

Elsősorban sajtburgerrajongók figyelmébe ajánljuk az alábbi receptet, ami a kedvelt street food ízeit gondolja újra levesformában - íme, a SAJTBURGERLEVES! Egy sűrű, laktató, raguszerű ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Ez történik a testedben, ha rendszeresen eszel banánt

Sokan mumusként tekintenek a banánra egész életükben, mondván, hizlal, tele van cukorral, edzés/fogyókúra mellett tilos, stb. Pedig ha tudatosak vagyunk, minden gyümölcs fogyasztható - a banán pedig millió szempontból a tested barátja, hiszen tele van csomó-csomó egészséges tápanyaggal. Mutatjuk is!

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...