4 praktika a szagok elűzésére

Vannak szagok, amelyek az ételeknek jól állnak, de a lakásunknak, használati tárgyainknak és saját kezünknek kevésbé. Semlegesítsük a nem kívánt szagokat természetesen!

A konyhai műveletek során megesik, hogy nem kívánt szagokkal árasztjuk el otthonunk, vagy éppen mindennapi használtai tárgyainkat. Egy hűtőben felejtett étel, a még hétfőn is kísértő vasárnapi rántott hús után maradt olajbűz, vagy az egész konyhát átjáró hagymaszag. Ezek megszüntetésére vagy éppen megelőzésére ajánlunk néhány szagtalanító praktikát!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Mátra rejtett kincsei

Budapesttől egy órányira Nógrádban, a Mátra nyugati vonulatában, festői környezetben fedezhetjük fel az egyre izgalmasabb élményt nyújtó Szurdokpüspöki, Tar és Szuha falvakat, vagy ahogyan saját magukat említik, a Mátra Nyugati Kapuját.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek