21 fenomenális konyhai trükk - csak neked!

Segítünk, hogy még profibban süss, főzz, szeletelj, takarítsd a konyhád, vagy pihentetőbben aludj. Már ha a háztartási munkák után gondjaid vannak az elalvással...

Persze az sem mindegy mire, mennyi időt szánsz: gyorsabb és hatékonyabb mosogatás, tökéletesebb és időtakarékosabb sütés/főzés, egészségesebb alapanyagokkal, olcsóbban, még több lehetőséggel. Rémálom? Kilátástalan és véget nem érő mókuskerék? Ne add fel, ránk mindig számíthatsz! Dobjuk neked a mentőövet egy szebb világért!

Itt van 21 fenomenális konyhai trükk, ami egy csapásra megkönnyíti az életed!

Ha még több trükköt akarsz, ez is érdekelhet!

17 DIY-trükk - és imádni fogod a konyhád!

(via spoonuniversity)

Hozzászólások (1)

Ducc

Kicsit off,de már egyre jobban utálom ezt az oldalt...Tele van nyomva reklémokkal,egy örökkévalóság míg betölt valami,és össze-vissza ugrál állandóna.Elég már...

Greg

Egyetértek. Undorító ez a reklám nyomulás. Teljesen tönkreteszi az oldalt.

Címlapról ajánljuk

11 húsleves-variáció, ami anyu és nagyi főztjére emlékeztet

Gőzölgő-aranyló húsleves, melybe annyi sárgarépa, zeller, fehérrépa, karalábé, cérnametélt és főtt hús kerül, amennyi nagyi merőkanalába belefér. Te milyen hússal szereted? Kerül bele nálatok gyömbér? Esetleg citrom? Próbálj ki különféle variációkat, és gubózz be egy tál isteni húslevessel, mert annál jobb nincs is!

Nosalty

„Anélkül, hogy kritizálnám a szakmát, kijelenthetem, hogy a magyar cukrászatban...

Azt tartja, mindegy, hogy otthon sütünk-főzünk, vagy elmegyünk valahová, a lényeg a minőség, abból nem szabad engedni, már csak azért sem, mert a vendég észreveszi, ha becsapják, és akkor nem jön többet, szkeptikussá válik. Még mindig Párizst tartja a gasztronómia központjának, a díjakról pedig azt tartja: jó, ha vannak, de az ő életük a hétköznapokról és a nap mint nap betérő vendégekről szól, ezek alapozzák meg az ünnepi pillanatokat. Mihályi László cukrászmesterrel beszélgettünk.

KormosLili

További cikkek