10+1 dolog, amit a tésztákról tudnod kell!

Egy isteni tésztát bárhol és bármikor! Ugye te is így vagy ezzel? Hiszen gyorsan elkészíthető, és könnyen variálható a finom ragukkal, mártásokkal és ínycsiklandó sajtokkal.

Gyors, mégis friss. Olasz, de te is meg tudod csinálni. Konyhatündérek számára különösen kedves téma ez, hiszen a tésztafélék elkészítésének egyszerűsége miatt könnyedén lehet bárki a konyha királynője akkor is, ha nem töltött fél napot a tűzhely mellett. Nem utolsósorban a tésztaételek – különösen, ha beszerzünk néhány tipikusan mediterrán fűszert – a magyar ízvilághoz képest teljesen eltérő élményt adnak, talán az sem túlzás, ha egyenesen egzotikusnak nevezzük az olasz konyhaművészetet.

Most itt van 10+1 örökérvényű dolog, amit feltétlenül tudnod kell a tésztákról!

Ez is érdekelni fog!

13 fontos tény, amit a tojásról tudnod kell!

(via Popsugar)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A mi Rögös túrónknak tényleg nincsen párja?

Ha röviden kellene válaszolni, a következőt mondanánk: bátran állíthatjuk, hogy valóban egyedülálló élelmiszer. Miért jelenthetjük ki ezt ennyire magabiztosan? Milyen érvekkel támasztható alá a Rögös túró egyedisége? Következzen egy gyors gasztronómiai kalandozás páratlan tejtermékünk világában!

Címlapról ajánljuk

További cikkek

11 süti 30 perc alatt, aminek örülhetnek kicsik, nagyok

Nem minden 30 perces süti receptje mond igazat: gyakran megbújik a leírásban az eltitkolt várakozási vagy hűtési idő, esetleg valami egyéb pluszmunkás galádság. A most következő édességek azonban nem hazudnak: tényleg mindegyik villámgyors!