10 kaja, amiért ezen a nyáron megőrül a világ!

Minden szezonnak megvannak a slágerételei, azonban a nyári lecsó, lángos és főtt kukorica mellett akadnak durvább ételköltemények is, amik azonnal felborzolják a kedélyeket!

Az elmúlt hétvégén nyitotta meg kapuit az OC Night Market, ami kétségtelenül az egyik legforróbb nyári streetfood-esemény Dél-Kaliforniában - ahol három éjszakán át piacozhatunk a legújítóbb gyorskaják és egyéb ételköltemények kóstolásával. A kajapiac egyébként olyannyira népszerű, hogy a múlt hónapban közel 45.000 résztvevő látogatott el a kizárólag éjszaka nyitva tartó kajavásárra, hogy elsőként ízlelje meg az idei nyár legvadabb és leginnovatívabb ételvariációit. A kezdeményezés mára a street-food- és a foodtruck-kultúra egyik legmeghatározóbb eseménye lett, ahonnan az adott év legkülönlegesebb ételkölteményei kerülnek ki, és amik ezt követően nagyjából a világ legkeresettebb és legnépszerűbb kajái lesznek.

Nézd meg azt a 10 ételt, amik az OC Night Market csodái voltak - ezen a nyáron garantáltan mindenki ezeket akarja majd!

Olvastad már?

Street food, fast food, junk food

(via FoodBeast)

Címlapról ajánljuk

7 étterem isteni nyári főzeléke, a legjobb séfektől

Ha egy igazán jó étterem étlapján főzeléket láttok, szavazzatok neki bizalmat! Jó eséllyel pezsdítő élmény vár rátok: a séfek egyik izgalmas, új terepe a menzásnak elkönyvelt főzelékek felújítása, ha úgy tetszik, újragondolása. Így kerül szexin roppanós elem a sokat kárhoztatott paradicsomos káposztára, és így születik többféle textúrából összeállított krumplifőzelék. Most 7 éttermet ajánlunk, ahol csoda főzelékeket ehettek!

Nosalty

További cikkek

3 ok, amiért nem pirosodik be a paradicsom

Nem pirosodik be a paradicsomod? Ennek több oka is lehet, de szerencsére egy kis odafigyeléssel könnyedén kiküszöbölhető a probléma. Az alábbiakban megmutatjuk a leggyakoribb hibákat és azok megoldásait, hogy paradicsomjaid ezentúl tökéletesen pirosak legyenek!