10 kaja, amiért ezen a nyáron megőrül a világ!

Minden szezonnak megvannak a slágerételei, azonban a nyári lecsó, lángos és főtt kukorica mellett akadnak durvább ételköltemények is, amik azonnal felborzolják a kedélyeket!

Az elmúlt hétvégén nyitotta meg kapuit az OC Night Market, ami kétségtelenül az egyik legforróbb nyári streetfood-esemény Dél-Kaliforniában - ahol három éjszakán át piacozhatunk a legújítóbb gyorskaják és egyéb ételköltemények kóstolásával. A kajapiac egyébként olyannyira népszerű, hogy a múlt hónapban közel 45.000 résztvevő látogatott el a kizárólag éjszaka nyitva tartó kajavásárra, hogy elsőként ízlelje meg az idei nyár legvadabb és leginnovatívabb ételvariációit. A kezdeményezés mára a street-food- és a foodtruck-kultúra egyik legmeghatározóbb eseménye lett, ahonnan az adott év legkülönlegesebb ételkölteményei kerülnek ki, és amik ezt követően nagyjából a világ legkeresettebb és legnépszerűbb kajái lesznek.

Nézd meg azt a 10 ételt, amik az OC Night Market csodái voltak - ezen a nyáron garantáltan mindenki ezeket akarja majd!

Olvastad már?

Street food, fast food, junk food

(via FoodBeast)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Hiány lehet a téli slágergyümölcsből

Tudjuk, hogy elkeserítőek az élelmiszer-drágulásról szóló hírek, pedig sajnos, úgy tűnik, a sornak továbbra sincs vége. Most egyik téli slágergyümölcsünk van bajban, és nemcsak nálunk, világszerte.

10 nosztalgiasütemény, egyenesen a nagyi kredencéből

Távolodjunk el kicsit a modernitás zajától, térjünk vissza a nagymama konyhájába, ahol állandóan készült valami finomság, az asztalon vagy a kredencben elrejtve mindig akadt egy kis nyalánkság. Talán az alább olvasható nosztalgiasütemény-lista egyike?