10 fiús konyhai holmi, amit látnod kell!

Halálcsillag alakú jégkocka, Pacmanos edényfogó kesztyű, lézerkardos jégkrémkészítő. Ha ismersz olyat, akinek ezektől megdobban a szíve, nézd meg a galériánkat!

Fakarddal játszó fiús anyukák, Star Wars-on felnőtt húgok, Batmant bámuló nővérek és egyszerű geekek: ezek a képek nektek szólnak, na meg a körülöttetek élő fiúknak, akik csak vészhelyzet esetén tennék be a lábukat a konyhába.

Ez is érdekelni fog!

Ezzel a 17 produktív háztartási trükkel örökre a kedvenc helyiséged lesz a konyha! Valósítsd meg őket!

(via SMOSH)

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Ennyibe kerül egy vacsora Rácz Jenőnél vagy Sárközi Ákosnál –...

Amióta a kereskedelmi tévékben főműsoridőben vetítenek gasztros realityshow-kat, többek számára lett vonzó a fine dining éttermek magasra pozícionált világa. Ha egész évben nem is költünk ilyen élményekre, az év végi ünnepek idején jól jöhet ajándékötletként. Olcsó menüket nem ígérünk, emlékezetes gasztroélményeket annál inkább!

Nosalty

További cikkek

Aprósütemények karácsonyra

Karácsonyi aprósütemények, szaladjatok a legszebb ünnepi tányérokra, és kínáljátok magatokat kicsiknek, nagyoknak. A készítésükben részt tud venni az egész család!