r
Nosalty Logó

Kínai BBQ csirkeszárny

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Kínai BBQ csirkeszárny
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 742 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 2225 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 131 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    229 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3546.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    3054 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.8 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20104 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 742 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.6 g

Zsír

  • Összesen
    88.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    688 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10640.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    943 mg
  • Nátrium
    9162 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257.4 g
  • Cukor
    221 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    835.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1598 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    60311 micro
  • Lut-zea
    828 micro
Összesen 2225 kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    623 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3531 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 131 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Előző nap, mint amikor szeretnénk ezt az ételt elkészíteni a száraz páccal bekenjük a szárnyakat, és letakarva a hűtőbe tesszük legalább fél napra (praktikus azonnal a tepsibe tenni).
  2. Másnap 230 C-ra előmelegítjük a sütőt hőlégkeverésen, és a szárnyak mindkét oldalát 10-10 percig sütjük a száraz pácban.
  3. Ezt követően ráöntjük a nedves pácot, letakarjuk fóliával, a hőt levesszük 160 C-ra és további 40 percig sütjük őket.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35x25
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 240
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 16703
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kínai BBQ csirkeszárny
Évi néni 1830 recept

Néhány napja készítettem ragacsos kínai szárnyat, majd BBQ oldalast sütöttem. Gyerekem nagyon visszaemlegette, ezért a kettőt összepárosítottam, hogy ne legyen ugyanaz, mint az előző. Hát mit mondjak? Piszok jó lett. A rossz étvágyú gyerekem felfalta úgy, ahogy van. Morzsa sem maradt belőle. Úgy látom, jöhet az ismétlés.

Hozzávalók

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!