r
Nosalty Logó

Kínai BBQ csirkeszárny

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Évi néni
Kínai BBQ csirkeszárny
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 742 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 2225 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Összesen 131 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    229 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3546.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    62 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    3054 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    85.8 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    533 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    20104 micro
  • Lut-zea
    276 micro
Összesen 742 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.6 g

Zsír

  • Összesen
    88.3 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    688 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10640.2 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    114 mg
  • Kálcium
    218 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    943 mg
  • Nátrium
    9162 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    257.4 g
  • Cukor
    221 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    835.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    188 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    24 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    96 micro
  • Kolin:
    582 mg
  • Retinol - A vitamin:
    56 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    1598 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    60311 micro
  • Lut-zea
    828 micro
Összesen 2225 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Likopin
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    40 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    623 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    55 mg
  • Nátrium
    536 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.1 g
  • Cukor
    13 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    6 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    3531 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 131 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Elkészítés

A húshoz

  1. Előző nap, mint amikor szeretnénk ezt az ételt elkészíteni a száraz páccal bekenjük a szárnyakat, és letakarva a hűtőbe tesszük legalább fél napra (praktikus azonnal a tepsibe tenni).
  2. Másnap 230 C-ra előmelegítjük a sütőt hőlégkeverésen, és a szárnyak mindkét oldalát 10-10 percig sütjük a száraz pácban.
  3. Ezt követően ráöntjük a nedves pácot, letakarjuk fóliával, a hőt levesszük 160 C-ra és további 40 percig sütjük őket.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35x25
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 240
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 16699
  • Feltöltés dátuma: 2012. november 09.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kínai BBQ csirkeszárny
Évi néni 1830 recept

Néhány napja készítettem ragacsos kínai szárnyat, majd BBQ oldalast sütöttem. Gyerekem nagyon visszaemlegette, ezért a kettőt összepárosítottam, hogy ne legyen ugyanaz, mint az előző. Hát mit mondjak? Piszok jó lett. A rossz étvágyú gyerekem felfalta úgy, ahogy van. Morzsa sem maradt belőle. Úgy látom, jöhet az ismétlés.

Hozzávalók

A húshoz

A száraz páchoz

A nedves páchoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek