Karfiolleves cérnametélttel és kolbásszal recept

Karfiolleves cérnametélttel és kolbásszal
Karfiolleves cérnametélttel és kolbásszal
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Variáltam egy keveset az eddigi karfiolleveseken.

hozzávalók / 4 adag

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: közepes
kategória: levesek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Karfiolleves cérnametélttel és füstölt kolbásszal, karfiolleves, karfiolleves kolbásszal és tésztával
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A karfiolt rózsákra szedjük, megmossuk.
  2. A répát megpucoljuk, az egyiket csíkokra, a másikat karikára vágjuk, két petrezselyem levelet félreteszünk.
  3. A zöldségeket egy fazékba tesszük. Felöntjük vízzel, fűszerezzük, belemorzsoljuk a leveskockát, és főzzük.
  4. Közben feltesszük a tésztát főni, karikára vágjuk a kolbászt, és elkészítjük a rántást. (Rászórjuk a lisztet az olajra, megpirítjuk, elkeverjük. Kevés hideg vizet adva hozzá visszarakjuk a tűzre, és állandóan keverve felforraljuk.)
  5. Amikor a leves megfőtt, belekeverjük a rántást, hozzáadjuk a kolbászt.
  6. Tálaláskor merünk a tányérba levest, rakunk a tésztából is, teszünk rá chilit és petrezselyemlevelet.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 051
elküldve: 0
receptkönyvben: 35
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept
hirdetés

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

263