hozzászólások

leírás

A sütőpor a a tészták térfogatnövelésére, illetve növelésére használatos. A vegyi anyagokból képződő széndioxid emeli meg a sülő süteményeket.
A sütőpor gyakorlatilag a szódabikarbóna, a szalalkáli és a foszforsav savanyú sójának meghatározott arányú keveréke.
A süteményekben a sütőport midig szitáljuk, vagy keverjük össze a liszttel, mert így egyenletesen oszlik el benne, másrészt megakadályozzuk az idő előtti kémiai reakciókat is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Saját csomagolásásban, száraz, hűvös helyen tároljuk.

Sütőpor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!