hozzászólások (2)

leírás

A csirke alaplé mint minden más alaplé, nem közvetlen fogyasztásra készül, hanem más étel alapanyagául szolgál. A csirke alaplé tulajdonképpen egy ízesített húsleves, amelyet mártások és más ételek elkészítéséhez használnak fel. A csirke minden aprólékának felhasználásával készülhet, zöldségek és fűszerek hozzáadásával.  A csirke alaplé is lehet fehér vagy barna, attól függően hogy a csirkét megpirítják-e főzés előtt. Ha a csirke pirítás nélkül kerül a főzővízbe, akkor fehér alaplé készül.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben pár napig, vagy mélyhűtőben lefagyasztva.

Csirke alaplé alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        EditB79
        EditB79 Mon, 2014-04-14 06:35

        Rakja be a fagyasztoba,es egy masik alkalommal felhasznalhato :-) nagyon egyszeru :-)

        Carlsdóttir
        Carlsdóttir Thu, 2012-06-14 19:19

        én csak azt nem értem, hogy ha csirke alapléből készített ételt akarunk főzni, oké, megfőzzük a csirkét, felhasználjuk a levét, de a csirkével mi lesz? kidobjuk? macskának adjuk? mert a főtt csirkét mivel esszük? :(