Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A McDonald's vegetáriánus Happy Meal menüvel és wrappal rukkolt elő! Megkóstolnád?

Most már a vegetáriánus életmód iránt elkötelezett szülők gyerekei sem maradnak ki a Happy Meal Mennyországból. A vegetáriánus gyerekek Veggie Happy Mealt is rendelhetnek.

2019. január 3-tól az összes angol McDonald's-ban vega Happy Mealt is árulnak, vagyis végre a vega gyerekek szülei is áldozhatnak a gyorséttermek oltárán. 

A vega menü kialakítása során a McDonald's együtt dolgozott a Britmums hálózatával, és az ízvilág véglegesítése előtt meghívta a szülőket, valamint a gyerekeket, hogy válasszák ki a nekik legjobban tetsző változatot. Az a Happy Meal, ami a legtöbbek tetszését elnyerte, egy vega wrap lett, amiben goujon hal, aprított saláta, vörös pesto és ketchup van.


Az étteremhálózat egy külön wrapot is bevezetett a felnőtteknek, a Spicy Veggie Wrapot, amiben kétféle vörös pesto, fűszeres goujon hal, vöröshagyma és paradicsom gazdagítja a tortillát.

Lynne Elliot, az angol Vegetáriánus Szövetség vezérigazgatója elmondta:

„Igazán büszkék vagyunk arra, hogy több mint 10 éve szorosan együttműködünk a McDonald's-szal. Nagyszerű látni, hogy a vegetáriánus menü fejlődik, már csak azért is, mert a McDonalds vendégeinek egyharmada számára fontos, hogy több zöldséges ételt fogyasszon.”

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Bakancslistás francia citrom- és narancsfesztivál - Ilyen formában még biztos nem láttad a citrusokat!

via

Címlapkép: www.standard.co.uk

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Poxy
Poxy Sat, 2019-01-12 05:36

Érdekes ötlet, hogy egy vegán menübe hal kerül. Érdemes lenne utánanézni, hogy a goujon szót biztosan ilyen értelemben használják-e a forrásszövegben, és nem pedig mondjuk olyan értelemben, hogy ilyen méretűre/formájúra darabolt az egyik - növényi - hozzávaló az ételben.