Szabi, a pék a legjobb magyar pizzasütő a világbajnokságon
Újra Parma városában rendezték meg a pizza-világbajnokságot, ahol Szabi, a pék ismét hatalmas sikert ért el.
NosaltyÚjra Parma városában rendezték meg a pizza-világbajnokságot, ahol Szabi, a pék ismét hatalmas sikert ért el.
NosaltyTörök-Bognár Renáta tavaly adta ki limitált, számozott kiadásban a Metszéspontok című könyvet, mely nemrég a világ legrangosabb gasztronómiai könyvszemléjén, a Svédországban megrendezett Gourmand Awards-on nyert különdíjat.
Masszi- Rigó CsillaKlasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
NosaltyA TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. visszahívja a Stockwell márkájú, 150 grammos fekete teát, mert a termékben a megengedettnél magasabb növényvédőszer-szintet találtak.
NosaltyÖrök kérdés: a telítetlen zsírtartalmú növényi olajok valóban az egészség zálogai? A Harvardon most erre keresték a választ.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Karácsony táján minden akció duplán számít, ilyenkor ugyanis hatványozódnak a kiadásaink. Ezt meglovagolva a boltok, diszkontláncok hatalmas leárazásokkal várják a vevőket. Ezúttal az ALDI trappistaakciójára figyeltünk fel.
Sok gyümölcs héja sajnos a kukában végzi, pedig gyakran ezek a részei a gyümölcsnek a leggazdagabbak tápanyagokban. Íme öt gyümölcs, amelynek a héja ehető, és akár a táplálkozásunkat is gazdagíthatja.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...