A tejföl az egyik legszeretettebb barátunk a konyhában. Bárhogy is ellenkezünk, varázsereje mindent áthat, és hát, valljuk be: minden ételnek jól áll! Az édességeknek meg pláne...
Mindegy, hogy prézlibe, dióba vagy mákba forgatjuk, a nudli bárhogyan képes lenyűgözni. Persze csak akkor, ha a kötelező kísérői: a porcukor és a lekvár is vele tartanak. Készítsünk egy nagy fazékkal, hogy mindenkinek jó sok jusson.
A mai menüajánlat cseppet sem lesz mindennapi, mert a laskagombaleves thai recept alapján készül, a tejfölbundás padlizsánropogós valami álom, a túrónudli pedig szintén minden, csak nem hétköznapi. Főzzetek velünk!
Tökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.