tóth pál

„Nem az a fajta séf vagyok, aki arra törekszik, hogy...

A szegedi Alabárdos Étterem séfjének nevét korán megismerte a szakma, mivel Tóth Pál a kezdetektől teljes erőbedobással, határokat feszegetve igyekszik izgalmasabbnál izgalmasabb fogásokat kínálni a vendégeinek. Mi teszi a jó séfet? Mi motiválja a mindennapokban? Még mindig élet-halál kérdésként tekint egy-egy tányérra, és vajon lépést lehet-e tartani az általa diktált tempóval? Egy nem szokványos séfinterjú következik.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Lehet, hogy téged is ez az egyszerű dolog akadályoz a...

A fogyás alapvetően nehéz műfaj, hiszen a helyes táplálkozás mellett a rendszeres testmozgásra is nagy hangsúlyt kell fektetnünk, ha látványos eredményeket szeretnénk. De mégis mi a helyzet akkor, ha minden próbálkozásunk ellenére mégsem sikerül a várva várt álomsúlyt elérni?