salt juice

A fine-fermentálás műhelytitkairól a SALT juice részlegének vezetőjével, Makádi Mayával...

A fermentált ételeket a Covid-járvány alatt Magyarországon is újra felfedeztük, az azóta eltelt időben pedig az ilyen eljárással készült italok is “nagyot mennek”... Sokan kísérleteznek házilagos készítésükkel, és egyre több kávézóban, deliben, sőt, a nagyobb boltok polcain is találkozunk például kombucha alapú itallal. Finomak, felüdítenek, tudjuk azt is, hogy egészségesek, de a legtöbben nem gondolunk rájuk ínyencségként.

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...