Lehet szörnyülködni és megtagadni, lehidalni és fújolni, hogy ez nem is olasz, mert tény, hogy nem az, mégis annyira jó, és annyira nosztalgikusan retró, hogy az ember könnybe lábad. Heti (és örök) szerelmünk a milánói sertésborda.
A húsimádóknak kedvezünk ma ezekkel a csodás receptekkel, ahol a laktató és gazdag fogásokat káposztával turbózzuk fel, ilyen vagy olyan izgalmas formában.
A molylepke a konyhák legkellemetlenebb jelensége tud lenni, megszabadulni tőle pedig valódi rémálom. Mit tegyünk, hogy megbirkózzunk a molyokkal, hogy aztán vissza se térjenek?
Biztosan neked is feltűnt már, hogy Ázsia növényvilága rendkívül gazdag és változatos, gondolj csak az óriáspanda kedvenc rágcsálnivalójára, a bambuszra... De most szeretnénk, ha további különleges ázsiai növényeket is megismernél, ezért összegyűjtöttünk párat.
Ha az időjárás nem is akarja annyira elhitetni velünk, mégis karnyújtásnyira vagyunk a nyártól. Csalogassuk közelebb magunkhoz a napfényes évszakot az alábbi gyors ebédekkel...közben persze lakjunk is jól!