Ugyan az átlag magyar süteményben ritkán szerepel ételfesték (ez inkább amolyan amerikai virtus), mégis előfordulhat, hogy használnunk kell ezeket a különleges alapanyagokat. Ha erre kerülne sor, mindig figyeljünk a Napi Tipp alábbi tanácsaira, hogy élénk és harsány maradjon minden szín.
A tunkolás szentségét sokan a raguknak és egytálételeknek teszik félre, pedig vannak ám más étkek is, amelyek elfogyasztása után törölgethetünk a kenyérrel. Például az alábbi levesknél.
Három fogás, melyekben valamiféle fanyarság izgatja fel az ízlelőbimbóinkat. Citrom a csirkés tojáslevesben, paradicsom a tésztában, és rebarbara a pohárkrémben.
Ugyan a magyar konyha általában nem a könnyedségéről híres, most mégis csupa olyan étket lakmározhatunk ebédre, ami nem nehezíti el annyira gyomrunkat. Induljon a hét, jöjjenek a receptek!